Luuk Blok


Hoi,

Hier even een korte introductie. Ik ben Luuk Blok, 17 jaar oud. Ik woon in Woudenberg met mijn ouders, m’n broer en zusje en onze hond. Ik zit op korfbal, in de A1 van KV Woudenberg. Verder hou ik ervan om in het weekend met vrienden iets te doen.

Waarom ik mee wil op expeditie? Ik wil vooral mee op de expeditie, omdat ik me graag wil inzetten voor mensen die leven in slechte levensomstandigheden. Mijn verwachtingen zijn dan ook vooral dat we met het hele team een verschil kunnen maken voor de mensen in Georgië. Ik hoop dat we echt iets kunnen betekenen voor de mensen daar. Binnen het expeditieteam vervul ik de taak van penningmeester. Dat houdt in dat ik me vooral bezig hou met het financiële overzicht van de expeditie. Ik heb erg veel zin in de expeditie!

(Als u nog vragen heeft kunt u mailen naar: luukblok@hotmail.com)

Terug

2 gedachten over “Luuk Blok”

 1. Lieve lieve Lukas,

  Wat ben jij een kanjer. Zo klein, maar toch zo groot. Een reis naar Georgië, wauw! Jongen, ik wens je oneindig succes toe en een hele goede tijd. Maak er wat van. Tot slot wil ik als tante nog een goede tip meegeven, die jou kan helpen in een moeilijke tijd: Scheer jezelf! Ik heb het natuurlijk over je baard en sik. Je schrikt kindertjes af. Doe er wat aan. Scheer ook je benen. Dan kan je sneller lopen en zie je er super blits uit. Scheer ook je armen. De schone Georganen zullen niet meer van je af kunnen blijven. En tot slot: Scheer je hoofd. Een kale Luuk is ongelofelijk sexy. Geloof me, ik kan het weten.

  Doe de groeten aan de rest van jouw groep en geef ze allemaal een dikke smakkerd van jouw favoriete tante.

  Kusjes,

  Isabelle

  Beantwoorden
 2. Lieve, lieve Lukas,

  Ik vind je met een snor en een baard wel heel erg sexy hoor.
  Niks meer aan doen!! Laat die tante Isabelle maar kletsen!

  Heel veel liefs,

  Tante Jannie

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.