Ik ga op reis en ik neem mee…

Jaja! Morgen is het dan EINDELIJK zo ver! Na een jaar zwoegen en zweten, mogen we dan nu met een trots geweten op onze missie gaan. Al de nodige voorbereidingen zijn getroffen, koffertjes zijn gevuld – de meeste koffers dan; afscheidsmaaltijden zijn gehouden, afscheidsknuffels zijn uitgedeeld en nu bereiden we ons voor op het droevigste moment van morgen: afscheid nemen van papa en mama. Gelukkig voor papa en mama dat we maar 9 dagen weg zijn! Ook zullen wij afscheid moeten nemen van 2 geliefde coaches die helaas niet mee kunnen met deze reis: mevrouw Stolk en meneer Tuyl…

Even iets over de bagage. De meesten van ons zijn al klaar met inpakken, anderen moeten nog beginnen met de paklijst doornemen. Ach, verschil moet er wezen toch?;) En ik zou het goed kunnen begrijpen als u, u nu afvraagt wat er dan zowel op die paklijst stond. Nou, eerst dachten wij als team, dat wij wel 20 kilo bagage mee mochten nemen! Uiteindelijk bleek dit een misverstand te zijn en we waren zeer verheugd toen we te horen kregen dat er wel 30 kilo mee mocht! Geruchten over dat we businessclass zouden gaan reizen deden al gauw de ronde, maar werden snel de kop ingedrukt.

Persoonlijk vond ik dat Lydia, die paklijst + reisgids ontworpen heeft, uitstekend haar best heeft gedaan om ieders benodigdheden op de paklijst te zetten! Helaas stond een maxi-toilettas niet op de paklijst…

Na dit hele verhaal over paklijsten, maxi-toilettassen en kofferruimtes, wil ik toch nog graag iets ophelderen: wij gaan niét op vakantie. Integendeel, wij gaan een uiterst intensieve week tegemoet en we hopen echt iets te gaan betekenen voor de Georgiërs.

Elke dag komt er een blog op de site te staan, zodat u ons en onze activiteiten kunt blijven volgen (de blog van woensdag zal hoogstwaarschijnlijk donderdagochtend verschijnen i.v.m. onze late aankomst woensdag). We hopen een fijne, maar vooral effectieve missie te volbrengen aankomende week en u hoort nog van ons!

Door: Loïs

Ps: wij wensen alle achtergelaten familie/vrienden veel sterkte toe de komende 9 dagen, we zullen aan ze denken!