Financiële verantwoording

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.30,000€Raised 38,939€ towards the 30,000€ target.38,939€Raised 38,939€ towards the 30,000€ target.130%

De penningmeester: ‘We hebben ons doel van €30.000 behaald! Door alle acties en sponsors hebben we in totaal bijna €40.000 opgehaald. Naast de grote gezamenlijke acties had ieder teamlid ook nog een persoonlijk target, dat ze door middel van persoonlijke acties bij elkaar moesten krijgen. Ik ben enorm trots op het hele team, dat met veel inzet dit geweldige bedrag heeft weten op te halen. Natuurlijk was het nooit gelukt zonder alle donaties, daar willen we alle sponsoren dan ook hartelijk voor bedanken.

Hier kunt u zien hoeveel geld tot nu toe opgehaald is met daarbij vermeld hoeveel procent dit is van ons doel. Dit bedrag is opgehaald door de acties die wij georganiseerd hebben, beide individueel als met de hele groep, op school of daarbuiten.

Met deze som geld is de reis naar Georgië mogelijk en het steunen van de projecten waar wij aan meewerken. Het volledige bedrag wordt gebruikt voor Georgië. Een deel is voor onze reis, een deel voor de projecten die wij gaan uitvoeren en een deel is voor de projecten die wij hebben bezocht nadat wij geweest zijn. Zo hebben de mensen niet alleen hulp tijdens ons verblijf, maar ook na ons verblijf. Dit wordt volledig verzorgd door Kom over en Help.