Actiedag

De actiedag werd gehouden op donderdag 18 december. Het was een heel groot succes en met trots kunnen wij zeggen dat wij met de actiedag en lessenmarathon meer dan €11.000 hebben opgehaald!

Op de actiedag waren er verschillende activiteiten. Alle leerlingen konden meedoen met de sokkendag en zich hiervoor laten sponsoren. Heel veel leerlingen van het Ichthus College hebben deze hele dag op sokken gelopen. Voor de 1e en 2e klassen waren er verschillende activiteiten in de aula. Zo kregen de leerlingen eerst een presentatie van Maritte en Meike. Daarna konden de leerlingen meedoen aan spellen voor een klein bedrag. Zo konden ze meedoen aan een prijsvraag, lootjes kopen, sponzen gooien, soklopen, een vlaggenspel en touwtrekken. Hierbij waren er veel prijsjes te winnen! Verder kon iedereen een broodje knakworst kopen voor één euro.

Op deze dag waren er ook 2 vrouwen uit Georgië! Tamar en Ina gaven de laatste twee uren een presentatie over de projecten van Kom over en help in Georgië. Deze vrouwen hopen wij in Georgië weer te ontmoeten!

We kijken terug op een geslaagde dag!

Lees ook de blog die Laura heeft geschreven over de actiedag!